Calendar evenimente

eveniment

2018

Februarie
După 115 ani, Asociația Memorie şi Speranţă l-a evocat pe marele artist Ion Irimescu în cadrul evenimentului “IRIMESCU 115”, desfășurat la Fălticeni.

Ianuarie
Multă căldură, sensibilitate, nostalgie alături de creația poetului Dominic Stanca dar, mai ales, descoperirea sau redescoperirea frumuseții acestei creații atât de speciale.

2017

Decembrie
Am încercat, înainte de Crăciun, să fim câteva ore alături de bătrânii părăsiți și uitați într-unul din azilurile Bucureștiului.

Noiembrie
La Centrul de Cultură Arhitecturală din București ne-am întâlnit cu cei care au cunoscut-o, au colaborat și au iubit-o pe arhitecta Silvia Păun.

Octombrie
Evocare/concert Costin Cazaban în superba Aulă a Palatului Cantacuzino, un spațiu deosebit, elegant și atât de generos.

Mai
Evocare Jules Cazaban la Teatrul Național din București, un eveniment special în memoria marelui actor.

Aprilie
În data de 14 aprilie, Asociația a facut o donație de medicamente în valoare de 21.500 lei pentru un pacient al Secției de Hematologie a Spitalului Fundeni din București.

Martie
Medalion muzical Mansi Barberis la Palatul Cantacuzino. Lansarea concursului național de muzică clasică: “Mansi Barberis”.

Ianuarie
La sediul UNITER, comemorarea Soranei Coroamă, la 10 ani de la moarte, într-un “Salon cultural” care sperăm să-i placă dacă ne privește de acolo de sus!

2016

Decembrie
Puțină bucurie pentru bătrânii aflați în două cămine-spital din București.

Noiembrie
Muzică și Poezie împreună cu cei care mai cred încă în astfel de lucruri!

Septembrie
Primul eveniment public din viața Asociației Memorie și Speranță a avut loc în ziua de 29 septembrie, în Sala Media a Teatrului Național București.